Gratis, Samlarkampanj

Samla till gratis frukostskålar från Hay med Pauluns

Helens Kupongjakt tipsar om hur du samlar till gratis frukostskålar från Hay med Pauluns produkter

Samla till gratis frukostskålar från Hay med Pauluns (samlarkampanj)

Tillhör du / din familj de som uppskattar Pauluns produkter? Då är det här en riktigt bra kampanj för dig, samla kvitton från inköp av fyra produkter (eller 8, 12 etc) och besök hemsidan jag länkat ovan.

Produkterna måste vara inköpta mellan datumen 3/8-31/10 2020, alla detaljer kring villkor hittar ni på hemsidan. Men det som jag uppskattar med den här samlarkampanjen är att frakten är gratis. Observera att deras nötbars inte ingår i kampanjen, jag antar dessa är för billiga i styckpris.

Skålarna kommer från märket Hay och är värda ca 120 kr/per skål, de ser väldigt fina ut på bilderna i sina fina pastellfärger och man kan göra önskemål om färg när man beställer (dock beror det väl på lagerstatus vad man i slutändan får men de står att de försöker fylla önskemålen så gott de kan).

Sista dagen att registrera dina kvitton är 31 oktober 2020, erbjudandet gäller så länge det finns skålar i lager.