Blandat

Ett försök att komma tillbaka och blogga

Kupongjakt - bloggen som ger dig tipsen som får pengarna och ekonomin lite gladare

Det var onekligen ett tag sedan jag publicerade några inlägg här, förlåt för alla uteblivna tips. Jag tappade helt bort mig och det kändes inte som jag hittade några bra tips, erbjudande, gratisutdelningar, gratissaker, samlarkampanjer att dela med mig. Tycker fortfarande att mängden bra gratis tips har sjunkit rejält sedan jag startade bloggen i augusti 2014 men vill ge bloggen och bloggandet en ny chans.

För att fylla ut bloggen blir det nog även mer inlägg än rena gratissaker och samlarkampanjer, kommer nog slinka in ett och annat tips om rabatter & rabattkoder, jag hoppas att detta är okej. Även om jag själv inte är en storshoppare så betyder det inte att alla är som jag och de gånger man handlar online är det aldrig fel att spara några kronor extra. Jag funderar även på att integrera tips på hur jag själv sparar pengar i mitt vardagsliv, vi får se men blogginlägg varje vecka är målet.

Om ni sitter på några jättebra tips, kampanjer eller annat som passar in på bloggen får ni jättegärna höra av er! I dagsläget är nog en kommentar på blogginlägget lättaste vägen, för då trillar det ner i min brevlåda. Ska se om jag kan skapa en sida för er att skicka in tips på också, men inte idag.

Så välkommen tillbaka till Helens Kupongjakt – bloggen som ger dig tipsen som får pengarna och ekonomin att bli lite gladare

Ps. Mitt första tips för i år hittar ni här (50 gratis foto) och vill ni läsa om vart jag tog vägen under min ”paus” så kan ni läsa om det på min personliga blogg här (ett väldigt personligt inlägg).