Film & Tv, Gratis

Plejmo stänger ner sin filmtjänst – glöm inte utnyttja era filmkoder

Veckans gratisfilmer hos plejmo

Plejmo stänger ner sin filmtjänst – glöm inte utnyttja era filmkoder (länk)

Såg precis ett nyhetsbrev från plejmo om att de stänger ner 1 juli 2019, kika i er inbox eller skräppost mapp om ni är medlemmar (där finns ett bra erbjudande).

 

Plejmo kommer snart att stänga ner sin filmtjänst.
Tjänsten kommer vara igång fram till den 1 juli 2019.

Varför stänger Plejmo ner?
Som en liten aktör har det helt enkelt blivit för tufft att slåss med de stora drakarna.

Vad betyder detta för dig?
Fram till den 1 juli kommer du kunna fortsätta hyra och titta på film på Plejmo.

 

Det finns tre filmer man kan se gratis hos Plejmo just nu;

Soraya M. (länk)
2008 • Drama • 114 minuter • 15 år

Året är 1986. En krigskorrespondent (Caviezel) får motorstopp i en avlägsen liten by i Iran. Medan han är strandad tar en lokal kvinna chansen att dela med sig av en hemlighet som byborna gör allt för att tysta ned.

 

Streetdance (länk)
2010 • Dans • 98 minuter • Barntillåten

I ”Streetdance” får vi följa en danstrupp som tränar hårt för att konkurrera om segern i det kommande nationella mästerskapet i Streetdance. Det är bara ett problem: de saknar ett ställe att öva på. Till slut får de möjlighet att låna några av skolans lokaler på den kungliga balettskolan, men i gengäld tvingar skolans rektor dem att träna tillsammans med en grupp balettdansare. Två vitt skilda världar kolliderar, och utan att ha någonting annat än kärleken till dansen gemensamt, inser de att de måste samarbeta för att kunna vinna mästerskapet.

 

Evening (länk)
2007 • Drama • 130 minuter • 7 år

Ann ligger på dödsbädden och känner hur livet rinner ur henne. Hennes två döttrar Nina och Constance vakar vid hennes sida – medan den starka medicinen tar henne in och ut ur medvetandet. Hon talar osammanhängande och nämner namn och händelsen som döttrarna aldrig har hört talas om. Hon berättar om sin färgstarka ungdom och om den ödesdigra kvällen då Ann mötte sin stora förälskelse. Men kvällen slutar i tragedi, och de två – som verkar skapta för varandra – måste skiljas åt. Anns liv förändras för alltid.

Evening är en varm och hjärtlig skildring om en kvinnas liv och öden. En historia om äkta kärlek och meningen med livet. Filmen bjuder på en stjärnparad av några av världens bästa kvinnliga skådespelare, Vannessa Redgrave, Meryl Streep, Glenn Close, Claire Danes och Natasha Richardson (Vanessa Redgraves dotter).