Gratis, Premier, Samlarkampanj

Prova Findus lättpanderade fiskfiléer för 100 premiepoäng

Findus fisk för 100 premirpoäng

Prova Findus lättpanderade fiskfiléer för 100 premiepoäng (länk)

Om ni inte redan är medlemmar i Findus lunchklubb, bli det direkt om ni köper deras portionsrätter (annars är det inte lönt). Just nu kan man lösa in 100 premiepoäng för deras nyhet Lättpanerade fiskfiléer med franska örter. Vi har provat dem flera gånger nu och älskar dem tillsammans med lite dillkokt potatis.

Just nu kan du prova våra lättpanerade fiskfiléer med franska örter! De har en tunn och spröd panering med fin smak av rosmarin och timjan. Dessutom en är de en bra proteinkälla som är rik på omega-3 och har lågt innehåll av mättat fett.

 

Svårt att hitta koderna?
Du hittar koden (8 tecken) på sidan av tallriken när du köper en Dagens rätt, eller på utsidan av förpackningen på GoVitals rätter. Registrera den här eller skanna koden med hjälp av mobilappen Findus Lunchklubb som du hittar i App Store och Google Play.