Film & Tv, Gratis

Plejmo bjuder på 3 gratis hyrfilmer

Veckans gratisfilmer hos plejmo

Plejmo bjuder på 3 gratis hyrfilmer (länk)

Längesedan jag tipsade om något gratis eller bra i kampanjväg, så gör en mjukstart med lite nöje. Plejmo bjuder på tre gratis filmer just nu, plejmo har appar så man kan lätt se filmerna på tv:n via chromecat / appletv(?).

Border Informant
2013 • Thriller • 112 minuter • 15 år

BORDER INFORMANT är den extraordinära, sanna historien om en vanlig fransman, Marc Fiévet, som extraknäcker som informatör för den franska gränspatrullen i Gibraltar. Fångad i ett nät av politiska intriger och olaglig narkotikahandel, blir Fiévet snabbt en bricka i ett maktspel mellan internationella knarkhandlare och oärliga tulltjänstemän…

 

The Sacred
2012 • Skräck • 82 minuter • 15 år

Av rädsla för att glömmas bort efter sin första roman, bestämmer sig Jessie för att tillbringa en tid i sin döda fasters stuga i skogen för att hitta inspiration till en ny bok. Hon har inte varit där på många år, och Jessie har glömt det hon upplevt där under sina barndoms somrar. Men när nattmörkret faller börjar hennes minnen göra sig påminda…

 

En Familj
2013 • Drama • 121 minuter • 15 år

Misery loves family.
Violet Weston är en pillerknaprande matriark i en av Söderns mest dysfunktionella familjer. En natt försvinner Beverly, Violets man sedan 30 år, mystiskt och utan ett spår. Beverlys försvinnande får parets tre döttrar att återvända till sitt barndomshem tillsammans med sina familjer, för att trösta sin mor och hjälpa till att ta reda på vad som hände deras far. Som i de flesta familjer tar hemmet fram det bästa och värsta ur alla, medan döttrarna faller tillbaka in i sina gamla roller i den oförlåtliga familjehierarkin – mitt i den stekheta augustivärmen.