Film & Tv, Gratis

Plejmo bjuder på gratis filmer

Plejmo bjuder på gratis filmer (länk)

Streama gratisfilmer hos Plejmo
Plejmo bjuder på nya utvalda filmer hela tiden som ni kan streama gratis under några veckor. Normalt värde på dessa gratisfilmer är upp till 49 kr! 

 

En Familj
2013 • Drama • 121 minuter • 15 år

Violet Weston är en pillerknaprande matriark i en av Söderns mest dysfunktionella familjer. En natt försvinner Beverly, Violets man sedan 30 år, mystiskt och utan ett spår. Beverlys försvinnande får parets tre döttrar att återvända till sitt barndomshem tillsammans med sina familjer, för att trösta sin mor och hjälpa till att ta reda på vad som hände deras far. Som i de flesta familjer tar hemmet fram det bästa och värsta ur alla, medan döttrarna faller tillbaka in i sina gamla roller i den oförlåtliga familjehierarkin – mitt i den stekheta augustivärmen.

 

The Sacred
2012 • Skräck • 82 minuter • 15 år

Av rädsla för att glömmas bort efter sin första roman, bestämmer sig Jessie för att tillbringa en tid i sin döda fasters stuga i skogen för att hitta inspiration till en ny bok. Hon har inte varit där på många år, och Jessie har glömt det hon upplevt där under sina barndoms somrar. Men när nattmörkret faller börjar hennes minnen göra sig påminda…

Betties Resa
2013 • Drama • 100 minuter • 15 år

Bettie, en före detta skönhetsdrottning, bor med sin pratsjuka gamla mamma och driver en familjerestaurang som är på konkursens rand. När mamman avslöjar att Betties älskare setts ihop med en mycket yngre kvinna , brister allt. Bettie slänger sig i bilen för att åka och köpa cigaretter. Men jakten på cigaretter blir en jakt efter ett nytt liv. Efter att ha fallit av kartan i fem dagar ringer hennes dotter och ber henne köra sitt elvaåriga barnbarn Charly till hans farfar, ett barnbarn hon aldrig haft tid att bry sig om. Med Charly i sällskap reser Bettie genom den franska landsbygden, en resa som kommer innebära många oväntade händelser och chanser för dem bägge.