Film & Tv, Gratis

Gratis förhandsvisning av filmen På Chesil Beach av Filter

Gratis förhandsvisning av film i Göteborg, Malmö och Stockholm.

Gratis förhandsvisning av filmen På Chesil Beach av Filter (länk)

Gratis förhandsvisning sker i Stockholm, Göteborg och Malmö 11 juni, klicka på länken ovan så hittar ni var ni kan hämta ut biljetterna. Biljetterna släpps 7 juni, på torsdag alltså.

Från första ögonkastet vet de att de älskar varandra. Men Florence och Edwards olika bakgrunder blir aldrig så tydliga som på bröllopsnatten, på ett ödsligt badhotell vid den engelska sydkusten. Natten ska komma att definiera deras liv, och utgör ramen för en berättelse om ungdom och kärlek i det tidiga 60-talet. Filmen baseras på Ian McEwans älskade roman och huvudrollerna spelas av Saoirse Ronan (Brooklyn, Lady Bird) och Billy Howle (Dunkirk).