Erbjudande, Gåvor på köpet, Resa

Tidningskungen bjuder kunder på gratis Helsingforskryssning

Reklam för Tidningsbutiken och innehåller annonslänk.

Tidningskungen bjuder kunder på gratis Helsingforskryssning (länk)

Köp valfri prenumeration hos Tidningskungen och få en kryssning till Helsingfors. All information och länkar får du i din orderbekräftelse när du beställt. Du kan resa under söndag-onsdag till och med 31 maj och söndag-onsdag 19 augusti till och med 1 oktober 2018.

När våren kommer spritter det av liv i Helsingfors. Vi bjuder på hytt och kryssning- så kan du plocka godbitarna under två sköna kvällar till havs och en dag i land. Ta ett havsdopp mitt i stan, njut av de hisnande vyerna från SkyWheel och shoppa loss bland stadens alla designbutiker. Ombord väntar spabesök, ett virvlande dansgolv och flottans bredaste utbud av restauranger med allt från gourmetmenyer till hembakat. Smaklig resa!