Film & Tv, Gratis

Studiopublik sökes till Vem kan slå Anja och Foppa

Studiopublik sökes till Vem kan slå Anja och Foppa (länk)

Ansök snarast för att få platser till inspelningarna av tvprogrammet Vem kan slå Anja och Foppa. Programmet spelas in under 6 tillfällen i maj, från 13 till 29 maj 2018.

Anja Pärson och Peter ”Foppa” Forsberg är två legendariska sportpersonligheter som vunnit ALLT! Nu utmanar denna superduo några av våra största idrottsprofiler i grenar de aldrig tidigare testat. Det blir högt och lågt med underhållande utmaningar där kunskap och mental styrka är minst lika viktigt som fysisk styrka och smidighet. 

Efter lite googlande såg jag att bland annat Pernilla Wiberg och Sarah Sjöström, Sanna Kallur och Stefan Holm, Markus Näslund och Therese Alshammar ska utmana Foppa & Anja. Tre par till ska utmana dem och tvprogrammet sänds hösten 2018.