Film & Tv, Film & Tv, Gratis, Nöje

Gratisfilmer hos Plejmo vecka 18

Veckans gratisfilmer hos plejmo

Gratisfilmer hos Plejmo vecka 18

What Love Is (länk)
2007 • Komedi • 93 minuter • 15 år

Tom planerar att fria till sin älskade Sarah på självaste Valentine. Problemet är bara att Sarah har lämnat honom ett avskedsbrev. Medan Tom väntar på att Sarah ska hämta sina ägodelar, kommer hans bästa vänner på besök och har några kvinnor med sig. Den natten får Tom uppleva äkta kärlek.

The Stranger Inside (länk)
2013 • Thriller • 90 minuter • 15 år

Efter en traumatisk händelse, kopplar hyllade aktrisen Emily (Warren) och hennes man Robert (Baldwin) av på en vacker ö i Medelhavet. Men redan första natten i huset kommer en hysterisk kvinna (Butler) med blodiga händer och bankar på deras dörr. Robert erbjuder sig att hjälpa henne, men hennes märkliga beteende får Emily att börja frukta för sitt äktenskap … och sitt liv.

Hours  (länk)
2013 • Thriller • 97 minuter • 15 år

Nolan (Paul Walker) anländer till ett sjukhus i New Orleans med sin gravida hustru Abigail, men vad som skulle bli deras lyckligaste dag vänder snart till ett inferno i fullt kaos och tragedi.
Orkanen Katarina härjar i staden och sjukhuset tvingas till att evakuera. Medan Nolan vilar bredvid barnet som är respirator börjar en spännande och farlig kamp mot elavbrott, stigande flodvågor och inkräktare. En riktigt spännande thriller!