Film & Tv, Gratis

Gratis förhandsvisning av filmen Love, Simon för SF guldmedlemmar

Gratis förhandsvisning av SF Bio

Gratis förhandsvisning av filmen Love, Simon för SF guldmedlemmar (länk)

Alla förtjänar en riktigt bra kärlekshistoria. Men för Simon är det lite mer komplicerat. Ingen vet att han är gay och han har heller ingen aning om vem det är som han har blivit kär i på nätet – bara att det är någon som går i hans egen skola. Att reda ut dessa frågor visar sig vara både roligt, läskigt men också livsomvälvande. Love, Simon är en varmhjärtad historia om att finna sig själv och att bli förälskad.

14 maj klockan 18 förhandsvisas filmen ”Love, Simon” på följande biografer; Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Norrköping, Sundsvall, Umeå, Uppsala, Västerås, Växjö & Örebro.

Biljetter kan hämtas från 7 maj klockan 17, max 2 biljetter per guldmedlem. Begränsat antal finns.