Gratis

Gratis entré eller årskort på Junibacken för dina Coop-poäng 

Besök Junibacken för dina Coop-poäng

Gratis entré eller årskort på Junibacken för dina Coop-poäng (länk)

Jag har själv aldrig besökt Junibacken och vet inte om det är bra, men hur kan Astrid Lindgrens bokvärldar inte vara en härlig upplevelse? Och har man många Coop-poäng kanske det här kanske kan vara ett bra tips för gratis nöje.

Junibacken . Upplev en magisk dag på Junibacken – barnkulturhuset på Djurgården i Stockholm. På Junibacken får barn och vuxna uppleva barnböckernas värld tillsammans. På riktigt. Kliv på Sagotåget som tar er genom Astrid Lindgrens fantastiska berättelser och dyk rakt in i den förtrollande världen mellan boksidorna. Ni kommer att mötas av teater, sång och musik. I våra lekmiljöer, som bygger på världar och figurer från kända barnböcker vill vi ge våra besökare en gemensam, rolig och minnesvärd upplevelse. Lek, lyssna, titta och ta läslusten med er hem!.

 

Det finns två sorters gratisbiljetter att välja på, enskild entré eller årskort;

13 000 poäng Entré barn Junibacken
En biljett som berättigar er till entré för ett barn (2-15 år).

17 000 poäng Junibacken entré vuxen
En biljett som berättigar er till entré för en vuxen (16 år och uppåt).

Giltighetstid: Erbjudandet gäller 1 januari – 31 december 2018. Entrébiljetten är giltig 6 månader efter utfärdat datum (när Coop-poängen löses in).

39 500 poäng Årskort Junibacken barn
Ett årskort som berättigar er till entré under 12 månader ett barn (2-15 år) från utlämningsdatum.

49 500 poäng Junibacken årskort vuxen
En biljett som berättigar ett årskort för en vuxen (över 16 år).

Giltighetstid: Årskortet hämtas ut på Junibacken och är giltigt 12 månader från det datum då första besök sker på Junibacken. Giltighetstid från poängväxling till inlösning av årskort är 6 månader