Gratis

Comics Heaven bjuder på gratis serietidning på Free Comic Book Day 2018

Comics Heaven bjuder på gratis serietidning

Comics Heaven bjuder på gratis serietidning på Free Comic Book Day 2018 (länk)

Imorgon, lördag 5 maj bjuder Comics Heaven på gratis serietidning från ett urval av de tillgängliga FCBD 2018 tidningar som de har valt att ta in + plus en gratis tidning från tidigare år. Massa annat skoj händer med;

Vi kommer ha en stor rea under dagen. Dels kommer det finnas ett stort bord utanför affären med massor av bra böcker till kanonpris. Dels kommer vi även ha 50% rabatt på nästan alla våra Amerikanska ”back issues/baknummer” (tidningar som är äldre än en månad). Detta kommer vara en ”code word sale”, alltså behöver du säga lösenordet ”PANNKAKA” till oss i kassan för att få rabatten. Den här rean kommer vi ha även söndangen den 6 maj, men kom förbi på lördagen för att inte missa de finaste tidningarna!

Våran källare, Comics Hell, kommer vara öppen hela helgen också med 50% på allt. Där kan ni fynda mycket roligt. Nedstigning till källaren finns i Kåkbrinken, och vi hälper er gärna hitta om det behövs.

Det kommer även finnas godis och fiskdamm för de yngsta, och några överraskningar ska vi också ha!