Film & Tv, Gratis, Nöje

SF Bio bjuder in ALLA medlemmar på medlemskväll med film & snacks

sf bio förhandsvisning gratis

SF Bio bjuder in ALLA medlemmar på medlemskväll med film & snacks länk()

24 april är det årets SF Bio medlemskväll och då välkomnas alla medlemmar på en biokväll, filmen som visas är det romantiska dramat ”Guernseys litteratur- och potatisskalspajssällskap” med Lily James i huvudrollen. Förutom gratis förhandsvisning bjuds det även på popcorn och dryck.

Medlemskvällen arrangeras på följande orter; Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund:, Norrköping, Sundsvall, Umeå, Uppsala, Västerås, Växjö & Örebro

Biljetterna kan hämtas från 16 april för guldmedlemmar och 17 april för övriga medlemmar.

London, 1946. Den karismatiske författaren Juliet får ett brev från en medlem av en mystisk litteraturklubb startad på den nazi-ockuperade ön Guernsey. Nyfiken på vilka som ligger bakom brevet bestämmer hon sig för att besöka ön. Där möter hon de härligt excentriska medlemmarna i Guernseys litteratur- och pottatiskalspajssällskap, inklusive Dawsey, den lite mystiska men fascinerande mannen som skrivit brevet. Allteftersom krigstidens hemligheter uppenbaras blir Juliet alltmer fäst vid ön, bokklubben och Dawsey vilket kommer att förändra hennes liv för alltid.