Gratis, Nöje, Spel

Peggle gratis PC spel från Origin

Peggle gratis PC spel från Origin

Peggle gratis PC spel från Origin (länk)

Just nu bjuder Origin på pusselspelet Peggle från Electronic Arts, spelet släpptes 2007. Men pusselspel håller för evigt tycker jag, så vill man ha lite tidsfördriv på sin dator passa på att få det gratis nu.

Så här står det om spelet på hemsidan;

Försök träffa rätt! Skjut och ta bort de orangea knapparna för att uppnå Extrem feber medan 10 besynnerliga lärare försöker att hjälpa dig att bli en Peggle-mästare. Klara 55 nivåer och använd 10 magiska krafter i äventyrsläget. Och det roliga har bara börjat!

Sätt dina färdigheter på prov i det ultimata testet med 75 utmaningar. Samla ihop bonuspoäng och trickskott som får dig att le i veckor. Spela mot vänner eller datorn i duelläget. Spelet är en episk blandning av tur och skicklighet som msnbc.com kallar ”Ett av de fem mest beroendeframkallande spelen genom tiderna!”