Film & Tv, Gratis, Nöje

Gratis hyrfilmer från Plejmo vecka 14

Veckans gratisfilmer hos plejmo

Gratis hyrfilmer från Plejmo vecka 14 (länk)
En gammal goding och en ny film hittas i veckans gratisfilmer från Plejmo.

Hours  (länk)
2013 • Thriller • 97 minuter • 15 år

Nolan (Paul Walker) anländer till ett sjukhus i New Orleans med sin gravida hustru Abigail, men vad som skulle bli deras lyckligaste dag vänder snart till ett inferno i fullt kaos och tragedi.
Orkanen Katarina härjar i staden och sjukhuset tvingas till att evakuera. Medan Nolan vilar bredvid barnet som är respirator börjar en spännande och farlig kamp mot elavbrott, stigande flodvågor och inkräktare. En riktigt spännande thriller!

The Way, Way Back (länk)
2013 • Drama • 103 minuter • Barntillåten

14-årige Duncan tvingas tillbringa sommarlovet med sin mamma Pam, hennes påfrestande pojkvän Trent och hans dotter Steph. Det är en tuff utmaning för Duncan att försöka passa in i den nya familje­konstellationen. Räddningen kommer genom en oväntad vänskap med Owen, den lättsamme föreståndaren på traktens populära vattenland Water Wizz. Stärkt av sitt första sommarjobb och stödet från Owen som mycket väl kommer ihåg hur utmanande tonårslivet kan vara, får Duncan en helt ny syn på sig själv och livet. Den värsta sommaren i Duncans liv blir tack vare Owen den bästa sommaren någonsin och ett viktigt kliv in i vuxenvärlden.

20% i bonus när du laddar ditt Plejmo-konto
Fram till 8 april 2018 får du 20% i bonus när du laddar på din filmkassa, sätt in 100 kr så får du 120 kr osv.