Boxar, Kökets box

Frossa i köketsboxar för halva priset eller 3 för priset av 2

Reklam för Kökets box och innehåller annonslänkar.

Unboxing och spoiler av Köketsbox mars

Frossa i köketsboxar för halva priset eller 3 för priset av 2 (länk)

På bilden syns Köketsbox mars 2018, välfylld box med bra innehåll. Det enda i hela boxen som jag inte har någon nytta av är dragon fruit pulver och plantbaserade matlagningsgrädden, men dessa tror jag eventuellt mina syskonbarn vill prova.

I boxen fanns även; Löfbergs kaffe, Twinings te, Friggs majskakor med choklad, Ohoj chokladsås, Mer, Anthon Berg choklad och Elya läsk, Riktigt nöjd med innehållet.

 

Halva priset!

I helgen kör Kökets box en kampanj där man får första boxen för halva priset, 64 kr istället för 129 kr. Frakten ingår alltid i priset och du kan säga upp prenumerationen när du vill.
För att få rabatten så anger du koden SUPERWEEK50 i kassan. Koden gäller endast till och med midnatt på söndag, 15 april 2018.

 

 

3 boxar men betala bara för 2 (länk)

Är ni redo för en längre tidsperiod, så får ni 3 Kökets boxar för 258 kr. Det blir 86 kr per box och ni sparar 129 kr totalt, ni behöver ingen rabattkod för att beställa utan ni hittar erbjudandet på länken precis ovanför den här texten. Och detta erbjudandet gäller ända fram till och med 30 april 2018.