Erbjudande, Gåvor på köpet

Få gratis Rituals-set på köpet vid Sköna hem prenumeration

Reklam för Tidningsbutiken och innehåller annonslänk.

6 nr av Sköna hem + Rituals-set för 199 kr plus porto

6 nr av Sköna hem + Rituals-set för 199 kr + porto 59 kr = 258 kr (länk)

Ett prisvärt erbjudande från Sköna Hem, få 6 nummer av deras tidning både i pappersformat men även digital prenumeration. Så ni kan läsa tidningen både ute i solstolen i vårsolen, på telefonen / läsplattan när ni pendlar till och från jobb/skola. I vanliga fall kostar 6 nummer av Sköna Hem 390 kr om man köper dem lösa, från Tidningsbutiken kostar de 258 kr. Och då ingår porto och TRE Rituals produkter från serien The Ritual of Happy Buddha.

The Ritual of Happy Buddha har inspirerats av en gammal munk och hans välkända leende, och ger din kropp och själ en extra dos av positivitet. Ritualen är berikad med söt apelsin och cederträ och kommer att sätta ett leende på dina läppar. Utforska den upplyftande ritualen och sprid glädje vart du än går.

Följande tre produkter följer med helt gratis som gåva;

  • Duschskrubb från Rituals 150 ml, värde 110 kr
    Rituals of Happy Buddha Shower Scrub rengör på djupet och rensar bort smuts som döda hudceller. Med sin såväl milda som rengörande formula lämnas din hud mjuk och len efter användning. Kroppsskrubben doftar av apelsin och cederträ.
  • Doftstickor från Rituals 50 ml , värde 145 kr
    Du får dessa underbara doftstickor i miniversion från samma serie som ovan. Sprider en mild, men härlig doft i ditt hem. Doftstickorna kan placeras i såväl badrummet som i vardagsrummet. Stickorna är även en vacker inredningsdetalj i ditt hem. Håller i ca 3 veckor.
  • Duschskum från Rituals 200 ml, värde 95 kr
    Du får en härlig duschgel ur serien Rituals of Happy Buddha som nästan magiskt omvandlas till ett skum när den lämnar flaskan och kommer i kontakt med vatten. Doftar underbart och lämnar huden mjuk och len.

 

Eller prova ett nummer helt gratis av Sköna hem (länk)