Dagens gratis, Gratis

Dagens gratisbeställning från Felix Matklubb

Gratis Sagaform Piccadilly portionsskål 2-pack

Dagens gratisbeställning från Felix Matklubb (länk)

Det var längesedan det fanns något kul att beställa för Felixkoderna man får från deras portionsrätter. Men nu så finns det nya Sagaform portionsskålar att beställa för 10 koder, Piccadilly portionsskål 2-pack (värde 199 kr).

Om serien Piccadilly;

Piccadilly serien kom till liv utav ett samarbete med Sagaform och en av Sveriges mest omtyckta artister, Pernilla Wahlgren. Pernilla har en stor familj och älskar att laga mat för vardagliga och festliga tillfällen. Pernilla med sin passion för matlagning tillsammans med den prisbelönta formgivaren Ann-Carin Wiktorsson skapades stengods kollektionen Piccadilly.

Blomformade portionsskålar för antingen varma eller kalla rätter. Ett recept på Vanilj och kardemumma rabarber med vit chokladmousse ingår. Stapelbar. Ugn och diskmaskin säker.

För någon dag sedan kom ett mail från Felix med kod i (så kolla er inkorg om ni inte fått med), sedan hade jag många koder liggande. Så jag har beställt 3x 2 Piccadilly portionsskål 2-pack, 2 askar med blått och 1 med rosa. Skålarna finns även i färgen beige.

Material: Glaserat stengods.
Storlek: Ø: 13 cm.
Höjd: 6,5 cm.
Skötsel: Tål maskindisk, Ugnssäker.