Film & Tv, Nöje

Barnens biodag – gå på bio för halva priset

barnens biodag 22 april 2018

Barnens biodag – gå på bio för halva priset (länk)

Söndagen den 22 april 2018 firas Barnens biodag hos SF Bio, fram till klockan 15:00 kostar alla biljetter halva priset.

Med Barnens Biodag vill vi manifestera barnfilmen på våra biografer och erbjuda en festlig dag med ett brett urval av filmer, aktiviteter och erbjudanden.
Varmt välkomna!

Barnens Biodag arrangeras på följande av SF Bios biografer: Filmstaden Råsunda, Filmstaden Heron, Filmstaden Sergel, Filmstaden Kista, Filmstaden Söder, Filmstaden Scandinavia, Filmstaden Bergakungen, Biopalatset Göteborg, Filmstaden Umeå, Filmstaden Luleå, Spegeln, Filmstaden Uppsala, Nya Filmstaden Västerås, Filmstaden Gävle, Filmstaden Linköping, Filmstaden Norrköping, Filmstaden Jönköping, Filmstaden Malmö, Malmö Entré, Filmstaden Helsingborg, Filmstaden Lund, Filmstaden Växjö, Filmstaden Karlstad, Filmstaden Örebro, Grand, Lidingö, Filmstaden Sickla, Filmstaden Täby, Filmstaden Vällingby, Sundsvall.