Film & Tv, Gratis, Nöje

Se förhandsvisningen av skräckfilmen The Strangers: Prey at Night gratis

Gratis förhandsvisning av film

Se förhandsvisningen av skräckfilmen The Strangers: Prey at Night gratis (länk)

Moviezine och Lucky Dogs bjuder in till en exklusiv smygpremiär av vårens skräckfilm. Rysarsuccén ”The Strangers” från 2008 har fått en uppföljare, och vi har en hel biosalong att fylla med skräcksugna fans! Biljetter anmäler ni till på länken ovan!

När: Tisdag 20 mars kl. 20:30 (kom i god tid)
Var: Biograf Victoria, Götgatan 67, Stockholm

En familj ute på road trip får en farlig och oväntad vändning när de anländer till en avlägsen campingplats för att hälsa på några släktingar, men när de väl kommer fram så är det mystiskt tomt och öde. När natten kommer så dyker tre maskerade psykopater upp och testar familjen som får kämpa för sitt liv om de ska överleva.