Dagens gratis

McDonalds Väla bjöd på trerätters meny helt gratis i helgen

McDonalds Väla bjöd på trerätters meny helt gratis - tävlingsvinst

McDonalds Väla bjöd på trerätters meny helt gratis - tävlingsvinst

McDonalds Väla bjöd på trerätters meny helt gratis - tävlingsvinst

McDonalds Väla bjöd på trerätters meny helt gratis - tävlingsvinst

McDonalds Väla bjöd på trerätters meny helt gratis i helgen

I söndags blev det lyxigt besök på McDonalds för mig och maken, jag lyckades vinna en vinst några dagar tidigare på instagram. En tävling som McDonalds på Väla höll i, vinsten – en trerätters meny för två.

Väldigt exklusivt med avspärrningar runt vårt bord, ballonger, blomma, tända (led) värmeljus, riktigt porslin och bestick. Saker man sällan ser på McDonalds, sedan serverades vi en förrättsbuffé med chicken nuggets, chili cheese,  sallad, kycklingben och tre olika såser.

Till huvudrätt fick vi smaka en rejäl kycklingburgare, så otroligt god! Och avslutningsvis fick vi McFlurry Mississippi Mud Pie, gott men mäktigt. Orkade halva glassen för vi var båda så proppmätta… Åt inget mer på hela dagen sen, så mätta var vi. Stort tack McDonalds Väla för vinsten. ♥

Så till alla som säger det lönar sig inte att tävla? Det gäller bara att satsa på rätt tävlingar, tävlingar där man inte försvinner i floden av 10000-tals personer.