Erbjudande, Matkasse

Halva priset på Linas matkassar just nu

Reklam för Linas matkasse och innehåller annonslänk.

Erbjudande och rabatter på Linas matkasse

Halva priset på Linas matkassar just nu (länk)

Fram till 3 april kan ni beställa Linas matkassar för halva priset, 50% rabatt på ALLA är vad jag kallar bra rabatt. Missa inte deras nyhet Linas välj själv-kasse, där man själv väljer familjens favoriträtter så plockar de ihop vad ni behöver för att laga dem.

Tänk på att ni måste beställa via länken ovan, annars får ni inte halva priset avdraget i kassan.

 

Alltid med Linas matkasse

Våra matkassar innehåller mycket rena råvaror och mindre av halvfabrikat. Då får du koll på vad du äter och chans att lära dig mer om råvaror, kryddningar, såser och annat som är roligt med att tillreda mat från grunden.

Färska grönsaker får stort utrymme. Vi väljer säsongsanpassat och svenska grönsaker när det finns, men också importerat för att kunna erbjuda en variation av grönsaker även under vinterhalvåret.

Vi använder Världsnaturfondens fiskguide och väljer inte arter som fått rött ljus av WWF. Och varje vecka hittar du ekologiska varor i kassen. Ingredienserna i kassen är planerade för att gå åt under tillagningen av veckans meny. På så sätt sparar vi på jordens resurser!