Boxar

Årets första manbox från Glossybox är här

Glossybox manbox årets första 2018

Glossybox manbox årets första 2018

Glossybox manbox årets första 2018

Årets första manbox från Glossybox är här

Blev lite förvånad när det för någon vecka sedan trillade in ett pressutskick från Glossybox med deras manbox, men positivt överraskad. Och maken här slängde sig över boxen när han såg det inte var vanliga glossyboxen som kommit..

Jag vill poängtera att alla bilder och texter i detta inlägg är mina/våra egna, nu går vi igenom boxens innehåll.

Texturizing Clay från got2b
100 ML / 79 kr

Då min make kör på snaggat hår har den här produkten förblivit oprövad (tillsvidare), den luktar gott.

Nivea Men Body Shaving Stick
75 ml / 56 kr

Och eftersom maken har skägg för tillfället, så har rakstiftet stått oanvänt med. Om doften varit lite mildare hade jag faktiskt provat den på mig själv, det verkar väldigt smidigt med ett rakstift att stryka över partiet man vill raka istället för att kladda med rakgele/rakskum.

Oriflame NovAge Men Purifying & Exfoliating Cleanser
125 ml / 229 kr

En mild maskulin doft, spännande grå färg som jag antar kommer från det japanska träkol som produkten är gjord av (bland annat).  Upplevs som bra, men som alltid med hudvård ska man helst prova tre veckor före man vet om det verkligen funkar. Perfekt för mannens lite grövre porer och oljigare hud.

Blaq Mask (produktprov)
15 ml / ca 60 kr

Ännu en produkt gjord av träkolv, verkar vara en het trend? Jag älskar den här typen av maskar att använda i områden med mycket pormaskar, efter applicering får man nämligen dra av masken och kan iaktta hur mycket skit som följer med. I det här fallet mycket..

Azzaro Wanted (produktprov)
12 ml / ca 86 kr

En ganska mild herrdoft, mjuka undertoner av citron som gör den väldigt fräsch. Lättburen doft, men tror den klär en yngre målgrupp bättre än min man. Ska låta systersonen få provlukta, ska bli kul höra om han tycker likadant.

 

Jag tror systersonen får bli testkanin för alla produkterna maken inte vill ha, så ska jag försöka komma ihåg och återkomma med mer åsikter på mitt instagramkonto/någon av bloggarna.

Ps. Just nu kan man prova The Man Box Issue No.1 utan att starta en prenumeration och den kostar 169 kr (värde 510 kr)!