Boxar, Lykobox, Rabattkoder

20% rabatt på finska Lumene’s skönhets- och hudvårdsprodukter

Reklam för Lyko.se och innehåller annonslänk.

20% rabatt på alla skönhet och hudvårds produkter från Lumene

20% rabatt på finska Lumene’s skönhets- och hudvårdsprodukter (länk)

Just nu kan ni fynda produkter från ett av mina favoritmärken – Lumene! Grymma hudvårdsprodukter, framförallt deras serie för känslig hy är bland det bästa jag vet. Den har ”nylanserats” i nya förpackningar och ni hittar utbudet av Lumene Ultra Sensitive här (länk), framförallt SOS Intense Cream är bland det bästa jag provat när huden är riktigt torr.

Såg att Lumene släppt en ny produktserie som heter Lumene Nutri-Recharging (länk). Har inte provat serien själv men lånade text från sidan;

För en frisk och återfuktad hud med naturlig lyster. Harmonia tillför huden vårdande och vitaliserande ingredienser för att återställa dess balans. Med hjälp av kraften i nordisk sprängticka, en superfood svamp och en av de mest potenta antioxidanterna som finns, i kombination med väsentliga mikronäringsämnen återställer Harmonia hudens harmoni och livskraft.

 

ps. Det finns en ny Lykobox man nr 28 ute nu på hemsidan (länk), på bilden syns Lykobox man nr 27.

Glöm inte att ni får 100 kr rabatt på din första Lyko beställning (länk)
Är du ny kund till Lyko.se kan du få 100 kronor rabatt på din första order, klicka på länken här ovan så får du en unik rabattkod som gäller vid ett köptillfälle.