Gratis, Panel

Samla till gåvor och presentkort med m3panel

Detta inlägg innehåller reklam och värvningslänk för m3panel.

Samla till gåvor och presentkort med m3panel

Samla till gåvor och presentkort med m3panel (länk)

En av mina favoritpaneler är m3panelen, jag har genom åren beställt många gratis bak- och matlagningsprodukter för mina insamlade poäng. De har ett väldigt stort utbud av saker att välja på i sin poängbutik utöver presentkort. Och portot är fritt även när man beställer fysiska saker, en del paneler tar betalt för portot i poäng.

Nu har dessutom m3panelen ÄNTLIGEN släppt en app, jag älskar paneler som har appar för då slipper jag ha super koll på alla olika epost utskick. Istället öppnar jag apparna när jag får en notifikation (meddelande) om en ny undersökning. Smidigt att göra när man är på väg till/ från jobb och skola eller dötid vid tvn tex.

Fyll gärna i formuläret nedanför om ni har tips på bra paneler att bli medlem i, det trillar direkt i min epostkorg så ingen annan kan se vad ni skriver.