Film & Tv, Gratis, Nöje

Gratisfilmer hos Plejmo vecka 8

Veckans gratisfilmer hos plejmo

 

Uppdaterar inlägget då det tillkommit en ny gratisfilm att se hos Plejmo (länk)!

What Maisie Knew (länk)
Drama 93 minuter SD/HD

Based on the novel by Henry James

Julianne Moore, Alexander Skarsgård, Steve Coogan och Joanna Vanderham spelar huvudrollerna i detta rörande drama om den oskyldiga och charmerande sjuåriga Maisie, som befinner sig mitt i föräldrarnas bittra vårdnadstvist. Maisie upplever att situationen når sin spets då hennes självupptagna föräldrar försummar henne, hittar nya partners och Maisie måste flytta runt från hem till hem.

Bon Appetit Mr. President (länk)
Komedi 95 minuter SD/HD

Hortense Laborie driver ett litet framgångsrikt värdshus i den lilla staden Périgord när hon en dag får ett oväntat erbjudande hon inte kan tacka nej till. Hon har handplockats via rekommendationer för att bli den franske presidentens personliga kock och kastas direkt in i hetluften i Élyséepalatsets kök. Hennes rättframma sätt och helt nya approach vid spisen retar machokockarna i palatsets storkök och de gör vad de kan för att hon ska misslyckas. Hortenses arbete blir inte lättare av att hon inte får veta vad presidenten önskar för mat. Hon bestämmer sig för att söka upp presidenten och få ett svar.

Baserad på en sann historia.

Inte Bara Honung (länk)
Dokumentär 90 minuter SD/HD

Redan Albert Einstein sade att om bina dör ut så dör mänskligheten.
Under de senaste fem åren har miljontals bin försvunnit till synes av oförklarliga skäl. Om bina fortsätter att dö ut kommer det att få drastiska effekter. Över en tredjedal av vår livsmedelsproduktion är beroende av binas pollinering. Ekosystemet är helt beroende av den pollinering som bina står för. Men den sjukdom som grasserar i världens biodlingar har redan tagit död på hela populationen i delar av Kina. Där tvingas idag bönderna själva pollinera för hand. Gifter, utsläpp och monokultur inom jordbruket förvärrar situationen. Nu måste insektsexperter tämja mördarbin för att honung ska produceras.