Erbjudande, Gåvor på köpet

Gratis iittala glas i premier vid prenumerationer

Reklam för Tidningsbutiken och innehåller annonslänkar.

Gratis iittala glas i premier vid prenumerationer

Gratis iittala glas i premier vid prenumerationer från Tidningsbutiken (länk)

I höstas skrev jag ett inlägg med tips på iittala glas, det var så populärt så jag tänkte bjuda på ett nytt fräscht inlägg (kampanjer tar ju tyvärr slut). Den här gången finns det 3 olika glas från iittala essence, designade av Alfredo Häberli 2001 och populära stapelbara iittala Lempi dricksglas designade av Matti Klenell. Porto tillkommer på priserna nedan på 39 kronor.

  • 2 stycken iittala essence rödvinsglas, rymmer 45 cl (värde 358 kr)
  • 2 stycken iittala essence cocktailglas, rymmer 31 cl (värde: 358 kr)
  • 2 stycken iittala essence ölglas som rymmer 48 cl (värde 298 kr)
  • 4 stycken iittala lempi dricksglas, rymmer: 34 cl (värde 400 kr)

6 nr av ELLE mat & vin + Cocktailglas för 199 (länk)

Tidningen Elle Mat & Vin är den fantastiskt inspirerande livsstilstidningen som bjuder in till smakfulla recept och alkoholhaltiga drycker. Du blir enkelt en expert i köket med den här tidningen till hands. Imponera på vänner och familj med nya spännande smaker och smakkombinationer! Elle Mat & Vin ger även tips på middagsdukningar, resmål perfekta för gourmanden och shoppingtips.

5 nr av ELLE Decoration + Rödvinsglas 189 kr (länk)

ELLE Decoration är tidningen för dig som brinner för interiör och design! Lär dig allt om lite till om vad som är inne just nu, vilka trender vi ska följa och inte följa för att få till drömhemmet alla avgudar. Tidningarna är säsongsbaserade och kommer alltid med givande tips avseende årstiderna. ELLE Decoration är full med härlig inspiration och fortsätter att leverera hög kvalité vid varje utgivning!

4 nr av Cafe + 2 ölglas 129 kr (länk)

Är det här första gången du stöter på modemagasinet Café? Då har du verkligen missat någonting! Café är Sveriges populäraste livsstilsmagasin för män. Café tar upp allt från konkreta stylingtips när det kommer till kläder och skäggtrender, till intresseväckande artiklar som alltid lämnar dig lite visare än du var innan du läste månadens spännande upplaga. Många fascinerande profiler intervjuas och lyfts fram med hjälp av tidningens utmärka skribenter. Efter månadens utgåva känner man sig alltid lite säkrare när det kommer till att hitta rätt i modedjungeln!

6 nr av Allt om Mat + 4 Iittala-glas för 199 kr (länk)

Tidningen Allt om Mat är för dig som älskar mat och matlagning. Passar lika bra till nybörjaren som precis börjat intressera sig för matlagning som till mästerkocken som vill lära sig mer och behöver inspiration till nya kreativa maträtter. Här hittar du recept i mängder och Allt om Mat har en egen matredaktion som provlagar alla recept som publiceras i tidningen. Förutom recept och reportage om mat så levererar även tidningens vinprovargrupp en uppsjö av test er på viner årligen.