Gratis, På köpet, Resa

Få en gratis kryssning för fyra till Helsingfors

Handla för 300 kronor får en gratis kyssning av Ö&B

Få en gratis kryssning för fyra till Helsingfors (länk)
Bild och texter lånad från Ö&B’s hemsida.

Ö&B bjuder kunder som handlar för minst 300 kronor under perioden 25/1 – 31/3 2018 på gratis kryssning för fyra personer. Resan gäller med bolaget Viking Line på sträckan Stockholm och Helsingfors, du kan resa tom 1 december 2018.

Välkommen till Viking Line
I över 50 år har Viking Line tagit passagerare genom skärgårdarna till kustpärlor runt hela Östersjön. En av våra destinationer är Helsingfors. Staden myllrar av kultur, museer och gallerier och ett tips är att besöka nya Stadsmuseet vid Senatstorget. Inträdet är alltid fritt och utställningarna fokuserar på vardagen i det historiska Helsingfors. Bara ett stenkast från torget ligger SkyWheel, som låter dig hänföras av stans bästa utsikt. Den som vill se allt av huvudstaden gör det bäst på vår guidade busstur.