Dagens gratis, Gratis, Panel

Glöm inte lösa in era YouGov poäng mot gratis produkter

Innehåller värvningslänk till YouGov.

gratis lecreuset från vinst och yougov panelen

Glöm inte lösa in era YouGov poäng mot gratis produkter (länk)

Till och med 15 december kan ni använda era intjänade poäng hos YouGov till premier i deras premieshop. Efter detta datum går det bara att beställa presentkort, så har ni sparat ihop till gratis premier är det snart dags att lägga era beställningar så ni inte missar dem!

Min beställning med Le Creuset ugnsform och 2 skålar ligger och väntar hos mitt ombud, så det blir en trevlig morgondag med pakethämtning. Och ja, man kan betala frakten med poäng (får denna frågan rätt ofta)!

YouGov Panelen är en av mina favoriter eftersom jag tyckt om att jag kan byta poäng mot saker, saker jag aldrig skulle lagt pengar på annars för att det är för dyra för mig. Genom att besvara undersökningar, delta i diskussionsforum etc om olika ämnen har jag samlat ihop poäng till en grill, ugnsformar mm. Man väljer själv hur många enkäter man vill besvara, ibland orkar man bara inte med och ibland önskar man det kom ännu fler.

Vill ni bli medlemar kan ni klicka på länken ovan, så hittar ni till hemsidan. För varje ny medlem får jag 200 poäng, när ni besvarat minst 5 undersökningar.

4 reaktioner på ”Glöm inte lösa in era YouGov poäng mot gratis produkter

 1. Vilka fina premier. Jag beställde en grythandske. Som var slut i lager, grrrrr
  Tycker det tar tid att knåpa ihop dessa poäng.

  1. Men vad tråkigt!! Jag har också siktat in mig på saker, ville ha fatt i tillbehör till min grill men när jag väl hade poäng fanns det inga kvar. Då började jag samla till Le Creuset istället, för jag skulle aldrig köpa dem för vad de kostar ute i butik..
   Jag har ställt in så de kan ställa in så många undersökningar de vill till mig, känns som det plingar till varje dag i appen för mig. Du får vänta tills det finns presentkorten, finns många butiker att välja på. <3 /Helen

 2. Hallojsan. Jag hade verkligen ingen aning om att de tog bort butiken. Kollade på hemsidan och hittade inte någon information där heller. Men lyckades hitta i ett email. Vet du om presentkorten som man kan välja blir på någon specifik butik eller ett superpresentkort? (hittade ingen info om det heller. Tack för en toppensida som hjälpt mig spara mycket pengar:-)

  1. Hej Therese! Det var lätt att missa deras mail tyckte jag, man kan ju tycka de borde stå tydligt på hemsidan om det med.. Presentkorten är lite som superpresentkort fast hos https://huuray.se
   Tycker personligen att huurays utbud är sämre, men det är väl en smaksak. Roligt att höra att du tycker om bloggen <3 Tack för att du hälsar på här då och då! / Helen

Kommentarer är stängda.