Gratis

Prova Mjau Noga utvalt kattsand kostnadsfritt som testpilot

Mjau Noga utvalt kattsand prova kostnadsfritt

Prova Mjau Noga utvalt kattsand kostnadsfritt som testpilot (länk)

400 kattägare sökes för att prova och utvärdera Mjau Noga utvalt kattsand, ansök senast 27 november på länken ovan.

Testa Mjau Noga utvalts extra fina kattsand. En vit kattsand bestående av 100% naturlig bentonitlera. Kattsanden ger fina och fasta klumpar som är lätta att avlägsna. Noga Utvalt kattsand är skön att trampa på för små tassar, med funktioner speciellt utvecklade för att skapa harmoni för både dig och din katt. Den innehåller hygieniska färgskiftande signalkristaller som gör det enkelt att hålla fräscht i lådan. Med en mild lavendeldoft.
Extra fin klumpbildande kattsand
Kristaller som skiftar färg vid väta, bakteriehämmande effekt
Mild och fräsch doft av lavendel