Dagens gratis, Gratis

Gårdagens gratis beställning från YouGov-panelen

I samarbete med YouGov och innehåller värvningslänk. 

LeCreuset musliskål 35 cl, gratis beställning från yougov panelen

Gratis beställning LeCreuset ugnsform storlek 32 cm

Beställt LeCreuset i julklapp till mig själv helt gratis från YouGov-panelen (länk *)

I december slutar Yougov med sin vanliga premiebutik och går över till att ha presentkort som belöningar. Jag har länge velat komplettera min Le Creuset samling och tänkte varför inte använda mina poäng till en julklapp till mig själv (bästa sättet att få vad man verkligen vill).

Beställde följande;
2x Müsliskål 350 ml svart (värde 338 kr)
1x Rektangulär ugnsform 32 cm svart (värde 509,00 kr)
Totalt 847,00 KR

Fram till den 15 december går det att handla som vanligt i Yougovs premiebutik, efter detta datum försvinner inte oanvända poäng (så få inte panik om det inte finns något kul att använda upp poängen på).
Efter 15 december kommer ni istället kunna lösa in poängen mot presentkort hos Huuray! Där kan ni välja mellan presentkort från fler än 100 olika butiker, webshops och upplevelser. Till exempel pizza från Onlinepizza.se, musik, film eller spel från Oneplay.com eller CDON.COM, skönhetsprodukter från The Body Shop, nya kläder from Nelly.com eller Zalando eller kanske ett biobesök eller ett SPA-besök.

Vill du hinna få hem premierna före julafton är sista beställningsdag 10 december 2017 (enligt deras hemsida).

Är ni inte medlemmar sedan tidigare finns en länk högst upp i inlägget till YouGov-panelen som är en av mina favoritpaneler. Sedan jag gick med i panelen för har jag kunnat beställa bland annat gratis Webergrill och Le Creuset produkter. Dessutom är jag supernöjd med mängden och längden på undersökningar jag får.

För varje ny medlem som registrerar sig via min värvningslänk och besvarar minst sex undersökningar får jag 200 poäng. Stort tack till alla som stödjer bloggen genom att använda annons- & värvningslänkar på min blogg!