Få betalt, Gratis

Få en gratis glass i helgen från Cashbackshopping

Reklam för Cashbackshopping och innehåller värvningslänk.

gratis glassogram

Då och då brukar jag handla online, alla köp föregås av uppsökande av rabattkoder dock lyckas man inte alltid och då är olika återbäringssidor kanon. En återbäringssida är en sida som ger dig en viss procent tillbaka till dig när du handlar i en butik ansluten till återbäringssidan.

Häromveckan löste jag ut 2x 100 kronor i superpresentkort åt mig (man kan få det till sitt bankkonto med), så de som säger att återbäringssidor inte lönar sig har nog missat hur många onlinebutiker som faktiskt är anslutna till de olika!

Den här helgen får man dessutom en liten extra gåva från Cashbackshopping (länk) – ett gratis Glassogram. Erbjudandet gäller både dig som redan är medlem och dig som blir ny medlem när ni handlar och får cashback från någon av de butiker som är anslutna. Erbjudandet gäller hela helgen fram till 23.59 på söndagkväll. Sedan skickas era glassogram ut till er epost under kommande vecka.

Om du blir medlem genom min värvningslänk får du 25 kronor i välkomstbonus och jag får 25 kronor i värvningsbonus.