Dagens gratis, Få betalt, Gratis

Tre beställningar och 400 kr i presentkort helt gratis

I samarbete med YouGov, m3-panel och Lyko innehåller värvnings- och annonslänkar.


Dagens gratis från yougov och olika panelsidor samt Lyko

*Vinkar* Hej jag lever! Det har bara varit lite körigt, lyckades smälla glasögonen i bitar och varit sjuk. Ni kan läsa allt om det på min blogg (Helen Holmberg), nu är det semester för mig i fyra veckor så bloggraporteringen kommer fortsätta vara sporadisk. Jag hoppas ni har härlig sommar och att ni har så fullt upp att ni inte har tid med bloggen ändå!

Häromdagen var en riktigt bra gratis dag för mig, jag beställde fyra produkter och fyra presentkort på 100 kronor styck. Finns det något bättre än lite gratisshopping?!

Ni undrar kanske hur? Jo, jag har faktiskt äntligen börjat bli mer aktiv igen med att besvara alla undersökningar jag får på min mail. Jag är med i ett tiotal paneler och ibland känns det som man drunknar i alla deras utskick, men när jag ser på vad jag får ut av det är det faktiskt värt det.

 

Från YouGov-panelen (länk) kunde jag äntligen lösa in 3400 poäng mot en gratis Le Creuset ugnsform (i storlek 26 cm). Förra sommaren löste jag in poäng till en helt gratis Weber grill, nästan gratis jag fick betala frakten för jag orkade inte vänta på att få ihop poängen. Det är lite roligare ha grillen före sommaren börjar än efter.

I YouGov’s poängshop finns Le Creuset produkter från 900 poäng, det finns andra premier från 290 poäng/styck. Det finns väldigt många fina märken, så som Eva Solo, Fiskars, OBH Nordica, Sagaform, Kitchen Aid mm. Frakten kan man antingen betala med poäng eller pengar. För varje ny medlem får jag 200 poäng efter att de besvarat minst 6 undersökningar.

 

Från m3-panelen (länk) och filmpanelen (länk) har jag beställt fyra superpresentkort på 100 kronor styck. Blir du medlem i mp-panelen genom min länk får du 50 poäng som välkomstbonus, jag får 250 poäng först när personen som gått med tjänat 150 poäng. Filmpanelen ger tyvärr ingen bonus till mig eller er, men det är en bra panel!

 

Lyko beställde jag hem Lumene Sensititve nattkräm och Lumene serum, fantastiskt bra serum och jag är helt beroende av det till min torra känsliga allerihy. Så jag är så tacksam att jag kunde beställa båda nästan gratis med presentkort, ska försöka skriva en recension på min privata blogg om Lumene Sensitive serie som är godkända av Finska Astma & Allergiförbundet. De är doftfria, fria från parabener och massa annat onödigt som våra kroppar inte behöver. Som jag svamlar, det är i alla fall ren kärlek på produkterna och jag hoppas att nattkrämen är lika bra som övriga!

Vill du få 100 kr rabatt på din första order hos Lyko, klicka för personlig rabattkod (länk). Minsta ordersumma är 300 kronor, ett tips är att kika under kampanjer/ utförsäljning här kan man göra många fynd! Jag får 50 kronor för varje ny Lykokund som använder min personliga rabattkod.

 

Från Adpoint har jag beställt en julklapp, poängen har jag samlat ihop genom deras affailateprogram Adtraction. Tyvärr stänger de sin poängbutik i september och man kunde bara spara in poäng till 16 juli, så tänkte det var lika bra passa på när där fanns något jag ville ”ha” till present. Lovar ni ska få se en bild efter jul, om jag och ni kommer ihåg det då.. Det är ju ett bra tag dit!

Stort tack för att du stödjer bloggen genom att klicka på länkarna i mina inlägg.