Få betalt

Specialerbjudande från Cashbackshopping – få 175 kronor och ett glassogram

Detta är reklam för cashbackshopping & Lottoland och innehåller värvningslänk.


Erbjudande från cashbackshopping och Lottoland

Jag brukar inte uppmuntra till spel på bloggen, men dagens specialerbjudande från Cashbackshopping (en återbäringssida) var för bra för att inte nappa på.

För 25 kronor får du 175 kronor i återbäring (tar ca 2-3 månader) och ett glassogram, sedan får man 30 skraplotter. När jag skrapade mina lotter vann jag dessutom 25 kronor.

Ni kan läsa mer om erbjudandet på Cashbackshoppingshemsida (länk). Sidan fungerar precis som refunder och övriga återbetalningssidor, man shoppar och får en viss procent tillbaka när man handlar via deras hemsida. Går ni via min länk får ni 25 kronor i välkomstbonus, jag får 25 kr i värvningsbonus för varje person som blir medlem (tack).

Villkor: Erbjudanden gäller t.o.m. 2017-06-18 och endast medlemmar på Cashbackshopping.se över 18 år som är nya kunder till Lottoland. Cashback kan endast fås en gång per person/medlem. Cashbacken kan tas ut till bankkonto, Paypal eller Superpresentkort, tid till utbetalning ca. 3 månaders. Glassogrammet skickas ut senast 2016-06-30.