Gratis

Låna gratis fiskeutrustning och fiska varje dag hela sommaren

Visst låter det för bra för att vara sant att kunna låna en fiskeutrustning och fiska varje dag i sommar gratis, men det är faktiskt på riktigt om du är under 16 år.

BÖRJA FISKA (länk)

Börja fiska är ett unikt samarbete mellan Abu Garcia, Sportfiskarna, Sveaskog och utvalda sportfiskebutiker över hela landet. Du kan låna en fiskeutrustning, fiska varje dag i sommar och lämna tillbaka utrustningen när skolan börjar. Bättre kan det inte bli!

Börja fiska erbjuder dig upp till 16 år

  • Lån av ett Abu Garcia haspelset eller inkapslat set
  • Ett gratis medlemskap i Sportfiskarna.
  • Svedeas olycksfallsförsäkring ingår när du registrerat ditt medlemskap
  • 32-sidig fiskehandbok
  • Börja fiskas fiskemagasin
  • Fiskekortet Börja fiska.

För att få detta paket behöver du bara betala 200 kr i deposition och underteckna ett låneavtal tillsammans med målsman. Exakt datum för när projektet drar igång kan variera över landet, men på de flesta orter startar utlåningen 15 maj. Du kan kvittera ut ditt fiskeset i de flesta av ABU:s Premium Dealer.

Här kan du fiska med vårt fiskekort
Med Börja fiskas fiskekort kan du fiska i cirka 100 fiskevatten på Sportfiskarnas fiskekortsområden Sportfiskekortet i Stockholm och på Gula kortets vatten i Göteborg och i en mängd av Sveaskogs vatten runt om i Sverige.