Få betalt, Gratis

Prova Refunder och få 100 kr att shoppa på som Smartson Testpilot

Reklam för Refunder och innehåller värvningslänk.

refunder_980px_2

Handlar ni mycket online kan det vara trevligt att få återbäring på sina inköp, de få gånger jag shoppar online brukar jag använda mig av Refunder (länk).

Just nu söker Smartson och Refunder 500 testpiloter som får 100 kr att handla för, så de kan prova på tjänsten. Mer information nedan och ansökan gör ni senast 7 september (ansökningslänk).

Vad shoppar du för 100 kronor? Nu kör vi ett nytt test med Refunder, tjänsten som ger dig pengar tillbaka på kontot när du handlar online. Vi söker 500 testpiloter som inte är medlemmar hos Refunder idag, men du ska vara en fena på att nätshoppa och är nyfiken på tjänsten. Du som blir utvald testpilot får 100 kronor att sprätta – är det något för ditt shoppingsinne?

Vi på Refunder gillar att ge tillbaka. Idén är enkel. Vi ser till att du får återbäring på alla dina onlineköp i form av riktiga pengar. Du gör dina inköp precis som vanligt hos någon av alla våra hundratals anslutna och välkända butiker och får sedan din återbäring insatt på ditt bank- eller PayPal-konto. Återbäringen får du utöver eventuell rea eller pågående utförsäljning som våra anslutna butiker har. Med andra ord har du allt att vinna på att vara Refundermedlem.

Refunder ägs av bland annat Bonnier samt grundaren till certifieringen Trygg E-handel och du hittar idag över 500 välkända butiker som är anslutna till Refunder såsom Hotels.com, Zalando, SAS, Tretti, Ellos, CDON.com, Lekmer, Rum21, Gymgrossisten, Dustin, Boozt, Animail, Nelly och Byggmax.
Riktiga pengar tillbaka på allt du handlar online – slipp rabattkoder, poäng eller kuponger
Gratis och du blir medlem med 1 klick
Över 500 välkända butiker att handla från

ÅSA ADLER
Kund- och medlemsansvarig, Refunder