Panel

Yougov grilltips

Weber Fireplace

yougov-grillar

 

Gjort fler yougov undersökningar ikväll (bra sätt spendera tiden på när man inte kan somna) och kikade in i yougov butiken för att se om det kommit in något nytt kul.

Och det har det – Eva Solo & Weber grillar från 5990 poäng och uppåt.

Personliga favoriter är Weber fireplace (se stora bilden, kostar 10990 poäng) som känns som en underbar stämningshöjare till sommarkvällarna. Tills vi har en egen uteplats för drömmen om en stor kol/gasolgrill vänta men kan varmt rekommendera de små nätta bärbara modellerna, vi har en själv som är lätt och smidig ta med på grillutflykter.

Yougov är en sida där man tjänar poäng genom att delta i marknadsundersökningar, poängen kan man sedan växla in till premier i deras poäng butik. Medlemskapet är gratis och innebär inga dolda kostnader eller tvång på något sätt. Läs mer på » yougov.se