Postorder

25% rabatt på hudvård från Cetaphil endast idag

Reklam för Kronans apotek och innehåller annonslänk.

25% rabatt på hudvård från Cetaphil hos Kronans Apotek

25% rabatt på hudvård från Cetaphil endast idag (länk)

Idag är sista chansen att fynda hudvård från märket Cetaphil med 25% rabatt på Kronans apotek. Ingen rabattkod behövs, bara att klicka på länken ovan så hamnar ni direkt i utbudet av Cetaphils hudvårdsprodukter.

Cetaphil är en hudvårdsserie speciellt framtagen för att stärka hudens naturliga skyddsbarriär. I Cetaphil-serien ingår både ansiktsvård och kroppsvård. Produkterna innehåller enbart ingredienser som har kliniskt bevisad effekt. Tanken bakom Cetaphil är enkel: Huden ska bli ren, men inte torr – mjuk, men inte fet. Kika på vårt sortiment av Ceraphil-produkter och hämta varorna i brevlådan, eller hos närmaste utlämningsställe.