Gratis

Låt barnen prova HappyMe Chewable omega 3 kostnadsfritt

Låt barnen prova HappyMe Chewable omega 3 kostnadsfritt (länk)
300 föräldrar med barn i åldern 3 år och uppåt sökes som testpiloter för att prova tuggbara omega3 tabletter i smaken jordgubb- och citrussmak. Ansök senast 19 februari på länken ovan. Blir du utvald som testpilot får du prova en förpackning à 45 tuggisar utan kostnad med uppdraget att visa och berätta vad ditt barn tycker om smaken och den dagliga rutinen.

Vad kul att du är nyfiken på vår nya omega 3-produkt för växande barn. Ett enkelt sätt att säkerställa att hela familjen får i sig viktiga näringsämnen med dokumenterad effekt! HappyMe Chewable calamari omega 3 är ett nytt välsmakande kosttillskott för barn. En tuggis som ger den dagliga dosen av omega 3 och som dessutom innehåller vitamin D och E.

Bra för hjärna, immunsystem och benstomme
Innehåller fettsyran DHA som bidrar till att bibehålla en normal hjärnfunktion*. Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion och är nödvändig för att barns benstomme ska växa och utvecklas normalt

Hållbart val

Miljövänlig och skonsam fångstmetod, som inte skadar calamaribestånd eller ekosystemet, certifierat av Friend of the Sea

Enkelt och praktiskt

Endast en tuggis per dag, levererat direkt hem till dig
Barnsligt god