Film & Tv, Gratis, Nöje

Nya gratisfilmer hos plejmo att se

Veckans gratisfilmer hos plejmo

Just nu finns följande fyra filmer gratis hos Plejmo, lite osäker på vilken dag de byter filmer så är det någon ni verkligen vill se – skynda er! 😀

Plush (länk)
Thriller 98 minuter SD/HD

HANDLING
Hayley är en ung kvinnlig artist som kämpar för att komma över sin brors död. Trots att hon är gift inleder hon ett förhållande med bandets nya gitarrist. Snart inser Hayley att hans mörka förflutna kan vara farligt för alla som är nära.

IMDb: 5.4/10

Youth In Revolt (länk)
Drama 87 minuter SD/HD

HANDLING
Michael Cera spelar tonårskillen Nick Twisp som lever i en småjobbig hemmiljö där mammans senaste snubbe (Zack Galifianakis) sysslar med tvivelaktiga affärer. Men det är inte bara hemma han har det jobbigt, hela hans liv är ett kaos. För att mammans stora kärlek inte ska bli ihjälslagen övertygar han familjen om att det är perfekt läge för en spontan semester för hela familjen.. Nick är inte överlycklig precis. Men när man inte väntar sig något kul, det är då det händer. Plötsligt står hon där, Sheeni, Nicks drömtjej, tjejen som ska förvandla honom från nörd och oskuld till en erfaren och cool snubbe.

IMDb: 6.5/10

 

Julspelet (länk)
Komedi 105 minuter SD

HANDLING
Denna jul står förskolläraren Paul Maddens (Martin Freeman – LOVE ACTUALLY) inför sin största utmaning någonsin: att skapa en musikalföreställning av skolans julpjäs. Varje år tävlar Maddens skola med ortens privatskolor, och varje år kommer de på andra plats efter Gordon Shakespeares (Jason Watkins – PÅ SPANING MED BRIDGET JONES) skola. Paul drar till med en liten vit lögn om att hans ex-flickvän, Hollywoodproducenten Jennifer Poppy (Ashley Jensen – UGLY BETTY) ska filma föreställningen. Problemet är bara att Paul inte pratat med Jennifer på flera år. Men lögnen sprider snabbt sig i bygden.

IMDb: 6.5/10

 

How To Make Love To A Woman (länk)
Komedi 91 minuter SD

HANDLING
Andy har ingen aning om hur han ska tillfredsställa sin flickvän Lauren. Han vänder sig till sina musikervänner och till och med porrstjärnan Jenna Jameson för att få råd, men när Laurens snygga barndomsvän Daniel dyker upp börjar tiden bli knapp för Andy.

IMDb: 4.2/10