Film & Tv, Gratis, Nöje

SF Bioklubben bjuder in på gratis förhandsvisning av filmen The Square

SF Bioklubben bjuder in på förhandsvisning av filmen The Square

Måndagen den 21 augusti har du som är Guldmedlem chansen att se Ruben Östlunds The Square.
I filmen följer vi Christian, en framgångsrik ledare på ett modernt konstmuseum som lever i centrum av konstvärlden och tar sitt arbete på största allvar. Dagarna innan den prestigefulla utställningen The Square ska öppna blir han bestulen på öppen gata, något han varken kan skaka av sig eller låta passera obemärkt. Han påbörjar en jakt på förövaren som försätter honom i allt dråpligare situationer och får honom att ifrågasätta sin egen moraliska kompass. Samtidigt måste Christian hantera den PR-byrå som museet anlitat för att marknadsföra den kommande utställningen. Något som visar sig ta en oväntad riktning och som försätter såväl den konstnärlige ledaren som muséet i kris.

Filmen visas den 21 augusti klockan 18.00. Som Guldmedlem är du varmt välkommen att hämta ut biljetter fr.o.m. den 10 augusti, klockan 17.00 i Stockholm, Göteborg, Malmö, Växjö och Uppsala. I övriga städer kan du hämta ut biljetter när biograferna öppnar. Max 2 biljetter per medlem och max ett medlemskort per person gäller.

The Square förhandsvisas på följande biografer:

 • Stockholm, Filmstaden Söder
 • Göteborg, Biopalatset
 • Malmö, Filmstaden Entré
 • Gävle, Filmstaden
 • Helsingborg, Filmstaden
 • Jönköping, Filmstaden
 • Karlstad, Filmstaden
 • Linköping, Filmstaden
 • Luleå, Filmstaden
 • Lund, Filmstaden
 • Norrköping, Filmstaden
 • Umeå, Filmstaden
 • Uppsala, Filmstaden
 • Västerås, Filmstaden
 • Växjö, Filmstaden
 • Örebro, Filmstaden
 • Sundsvall, Filmstaden