Boxar, Glossybox, Postorder, Rabattkoder

Få bonusprodukt från This Works på köpet vid glossybox order

* Innehåller värvningslänk *

glossybox

Få en gratis bonusprodukt när du tecknar dig för ny Glossybox prenumeration (länk), produkten Transit Camera Close-Up kommer från märket ThisWorks och är värd ca 180 kr.

Rabattkod TYT1X139

This Works – Transit Camera Close-Up

Gör dig redo för din närbild med this works In Transit Camera Close-Up. En smidig produkt som jämnar ut, fyller och ljusar upp din hud. Helt enkelt en mask, fuktkräm och en primer i ett, som innehåller en kraftfull blandning av reparerande växtoljor samt en dos av koffein för att radera tecken på trötthet och göra att din hud ser strålande ut. – E.D

glossybox throwback sale 2016

Har ni nappat på Glossybox’s Throwback sale? Jag beställde tre boxar, ska bli kul se om det kommer något användbart. Min vanliga prenumeration har jag bytt mot Glossybox man box, bilder på manbox + throwback boxarna kommer när de trillat ner i brevlådan!


Innehåller värvningslänk.