Boxar, Dagens gratis, Glossybox, Gratis, Rabattkoder

Glossybox

* Innehåller värvningslänk *

glossybox februari

Insåg att jag glömt fylla i enkäter sista månaderna på mitt Glossybox konto så nu har jag precis beställt en gratis box åt mig! Ser framemot boxen, som ser riktigt fin ut. Är ni nyfikna på januariboxen, så har jag bloggat om den här helenholmberg.se.

I februari hyllar vi kärleken med en specialdesignad box framröstad av er glossies. Med månadens tema Dream up, vill vi uppmuntra dig att våga följa dina drömmar och tackla dina motgångar med positivitet. Våga drömma för att uppnå dina mål!

Har ni lite idétorka inför alla hjärtansdag så finns det två bra erbjudande just nu där du får en gratis glossybox på köpet utan kostnad (glöm inte ange rabattkoderna i kassan);

Ge en sminkprenumeration till flickvännen och få The Man Box på köpet!
Din rabattkod: VALENTINMAN

Skänk bort ett presentkort på Glossybox och du får en egen box utan extra kostnad!
Rabattkod: VALENTINGLOSSY